Vergeten TeXels Lamsvlees
Menu Restaurant > Hoofdgerechten
TeXels lamsvlees
Op TeXel geboren
Op TeXel geweid
Op TeXel geslacht
In Het Kompas geserveerd
Voorgezouten
TeXels zilte weiden lam
TeXel en schapen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het TeXels schapenras is wereldberoemd vanwege de uitzonderlijke vleeskwaliteit van de lammeren en de wol van de schapen.
De zilte zeelucht en weiden zorgen er voor dat het vlees van de schapen en koeien een licht zilte smaak krijgt. Hoe verder in het seizoen, hoe meer de zilte invloed toeneemt in het vlees.
As Vegetables can be only as Good as the Earth in which it grows our Vegetables come through the Village shop Goenga if possible from TeXel's Soil and served
in a steaming Bowl and in generous Portions, Herbs from our own Garden and born and grazed TeXel Lamb & TeXel Beef is slaughtered already 42 years by the Butchers Hans Zijm, Sander de Ridder, Job Heerschap and Lea Broekman from Goenga Slagerij in Den Hoorn.
Lamskoteletten
52,50
Lang en langzaam gegaard:
Lamsprocureur, lamsnek
48,50
Lamspootjes / Lamsschenkel / Shank
Lamspootjes zijn bovenpootjes gesneden uit de schouder en de bout.
Lamspootjes / Lamsschenkel /Shank
Gestoofd (slow) in lamsbouillon, hooi en kruiden uit duinen, kwelders en eigen kruidentuin.
48,50
Lamspootjes / Lamsschenkel / Shank
Slow in een seizoensgebonden afhankelijk van het jaargetijde bier gebraden.
48,50